Quinzena edició dels Nous Penedès a Barcelona

Quinzena edició dels Nous Penedès a Barcelona

por | May 3, 2011 | Noticias

Molt Bona acollida per part del public de Barcelona a la XVº edició de la presentació dels Nous Penedès.

  1.100 persones varem ahir assistir a la Presentació dels NOUS PENEDÈS a Les Drassanes de Barcelona. Aquest esdeveniment enfocat a professionals i consumidors finals, està organitzat pel Consell Regulador de la Denominació d’Origen Penedès i l’Associació Vinícola Catalana/UVIPE, ha estat representat pel President i Director del Consell, Sr. Francesc Pascual i Sr. Josep Ribas, acompanyat pel President de UVIPE, Sr. Joan Huguet.
 
34 Cellers estaven presents ahir amb més de 200 mostres de vins del Penedès. Tots els assistents, restauradors, sumillers, botigues especialitzades, premsa i prescriptors varen poder tastar, conèixer i informar-se en profunditat directament sobre les noves anyades i les novetats de cada bodega en el mercat. Els representants dels cellers presents en el marc incomparable de Les Drassanes, es mostren molt satisfets per l’acollida dels vins del Penedès a Barcelona, mercat que volen fer créixer i consolidar-se com a marca preferent catalana pels consumidors finals.

El President del Consell Regulador va anunciar la presencia en la cloenda del 50e aniversari de la constitució de la Denominació d’Origen Penedès, del Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, Sr. Artur Mas, el proper mes de juny al Penedès. Varem comptar amb la visita al Saló dels Nous Penedès, del nou Director General de l’INCAVI, Sr. Jordi Bort i amb el Director dels Serveis Territorials del DAAM a Barcelona, el Sr. Marià Morera.
 
En el dinar especial per a la premsa, es varen donar els trets globals de treball de la D.O. Penedès sobre la millora, com el mapa de sòls, per la promoció d’enguany, la nova campanya publicitaria i el desenvolupament de qualitat de la nostra varietat estendard i insígnia com a marca, el Xarel·lo.

Tags:

Share Article

About Me

Redacción CartaVariada

Redacción CartaVariada

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry printing and typesetting industry.

Recent Posts

Hotel & Club Primero Primera, nueva propuesta gastronómica

Hotel & Club Primero Primera, nueva propuesta gastronómica

Nos llega una nueva propuesta Hotel & Club para la parte alta de Barcelona en la zona de Tres Torres (Doctor Carulla 25-29) en Barcelona, dónde podremos disfrutar del concepto «Hotel Boutique» en un edificio de 1955. Se definen como «atípico y encantador» hotel boutique y nos prometen un ambiente relajado y exclusivo sin estridencias.

Restaurant Xavier Pellicer. Su casa

Restaurant Xavier Pellicer. Su casa

Xavier Pellicer ya tiene casa, después de una larga trayectoria con jefes y socios, ahora el chef catalán tiene su propio y particular negocio.

Atrás deja estrellas Michelin, para crear un espacio propio, donde trabaja con materia de pequeños productores con los que crea un estrecho vínculo.Un espacio claro, donde abunda el blanco, y como a él le gusta la cocina está a la vista de los clientes. Reencontrarse con Xavier Pellicer es siempre descubrir nuevos sabores, nuevas texturas, incluso nuevas formas de cocinar.

TicTaste, take away saludable

TicTaste, take away saludable

Nace en Barcelona la nueva cadena TicTaste, un nuevo concepto de take away de comida saludable. Inspirada en referentes internacionales y nacionales, TicTaste empieza en un local en la calle Balmes de Barcelona.

Pierre Music Food and Drinks Sitges. Correcto sin más.

Pierre Music Food and Drinks Sitges. Correcto sin más.

Pierre Music Food and Drinks, correcto, nada más. Sábado en Sitges y menú en el puerto de Aiguablava. Pierre Music Food and Drinks, un lugar para habituales del puerto, con un menú de 19,90 €, correcto.Una cocina sin ninguna característica especial, mezcla de Italia, Francia y mediterránea.