Torres reinventa la seva presència a internet

Torres reinventa la seva presència a internet

por | Sep 8, 2010 | Noticias

Torres, en el seu afany innovador, fomenta la proximitat i la participació dels seus milers d’amics al voltant del món
inaugurant un nou web on el protagonisme recau en l’usuari.

 Molt més intuïtiu, atractiu i contemporani, el nou web de Cellers Torres facilita l’accés a la informació i reserva multitud d’espais per a la participació directa de l’usuari. Com a novetat, alguns dels continguts de la web van acompanyats per vídeos, disponibles també al canal Torres de YouTube.

El protagonisme recau especialment en els gairebé 40.000 socis del Club Torres Online que disposen d’un espai propi on participar amb les seves opinions, notes de tast, receptes, fotos, vídeos, blogs, i trucs per conservar el medi ambient.

Gràcies a la integració amb Facebook, la xarxa social més gran del món, podran convidar i interactuar amb els seus amics, creant així una comunitat molt més gran i participativa entre ells. L’aplicació estrella, exclusiva per als socis, és «El meu Celler», un espai on podran guardar i compartir les seves notes de tast, les ampolles que compren i els seus vins preferits.
 
Fidel a la seva voluntat de divulgació de la cultura del vi, el portal de Torres ofereix una secció que, amb el nom «Aprendre sobre vi», ofereix a l’usuari una àmplia informació sobre l’elaboració, criança i conservació dels vins, així com la gastronomia i un complet glossari sobre el món del vi. A més l’usuari té la possibilitat de conèixer tots els cursos i xerrades que s’imparteixen en els Centres Culturals del Vi que Torres té a Barcelona, València, Madrid i Canàries i fins i tot inscriure’s on line i afegir-los a la seva agenda personal.
 
Torres és present a Internet des de l’any 1996, data de la creació de la seva primera pàgina web. Des d’aleshores ha estès el seu contacte amb els amics i amants del celler a través de xarxes socials com Facebook, Twitter i YouTube.

Tags:

Share Article

About Me

Redacción CartaVariada

Redacción CartaVariada

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry printing and typesetting industry.

Recent Posts

Hotel & Club Primero Primera, nueva propuesta gastronómica

Hotel & Club Primero Primera, nueva propuesta gastronómica

Nos llega una nueva propuesta Hotel & Club para la parte alta de Barcelona en la zona de Tres Torres (Doctor Carulla 25-29) en Barcelona, dónde podremos disfrutar del concepto «Hotel Boutique» en un edificio de 1955. Se definen como «atípico y encantador» hotel boutique y nos prometen un ambiente relajado y exclusivo sin estridencias.

Restaurant Xavier Pellicer. Su casa

Restaurant Xavier Pellicer. Su casa

Xavier Pellicer ya tiene casa, después de una larga trayectoria con jefes y socios, ahora el chef catalán tiene su propio y particular negocio.

Atrás deja estrellas Michelin, para crear un espacio propio, donde trabaja con materia de pequeños productores con los que crea un estrecho vínculo.Un espacio claro, donde abunda el blanco, y como a él le gusta la cocina está a la vista de los clientes. Reencontrarse con Xavier Pellicer es siempre descubrir nuevos sabores, nuevas texturas, incluso nuevas formas de cocinar.

TicTaste, take away saludable

TicTaste, take away saludable

Nace en Barcelona la nueva cadena TicTaste, un nuevo concepto de take away de comida saludable. Inspirada en referentes internacionales y nacionales, TicTaste empieza en un local en la calle Balmes de Barcelona.

Pierre Music Food and Drinks Sitges. Correcto sin más.

Pierre Music Food and Drinks Sitges. Correcto sin más.

Pierre Music Food and Drinks, correcto, nada más. Sábado en Sitges y menú en el puerto de Aiguablava. Pierre Music Food and Drinks, un lugar para habituales del puerto, con un menú de 19,90 €, correcto.Una cocina sin ninguna característica especial, mezcla de Italia, Francia y mediterránea.