Santa Coloma acollirà la IV Mostra Gastronòmica

Santa Coloma acollirà la IV Mostra Gastronòmica

por | Abr 22, 2010 | Noticias

 les millors propostes de la restauració colomenca el 23, 24 i 25 d’abril S’estima que la Fira rebrà unes 50.000 durant els tres dies de fira. Presència d’estands amb les novetats del Campus de l’Alimentació de Torribera

 Els propers 23, 24 i 25 d’abril Santa Coloma acollirà la IV Mostra Gastronòmica que, de nou ubicada en la Rambla de Sant Sebastià – entre el carrer de Marina i de Sant Silvestre -, serà una bona ocasió per degustar els plats més innovadors dels principals restaurants de la ciutat i participar a les diferents activitats que ofereix aquest esdeveniment per a tota la família (veure programa adjunt).
 
Per aquesta edició, participen 25 expositors en 29 estands -amb presència de 20 restaurants de la ciutat, de bodegues i begudes, entre d’altres. Una de les principals novetats d’aquest any és la participació, per primera vegada, del Campus de l’Alimentació de Torribera de la UB, mitjançant dos estands amb informació sobre les carreres universitàries que es podran cursar a partir de setembre i d’altres novetats de l’equipament. A més del grau de nutrició i dietètica –que actualment s’imparteix a Santa Coloma- s’inicia una carrera molt novedosa, la de ciència i tecnologia dels aliments fet que suposa que hi haurà dues titulacions universitàries que es podran fer al Campus. En paral·lel, amb l’inici del curs a partir de setembre es posaran en marxa tres nous pavellons que estan a punt de finalitzar les obres (un per docència, un per investigació i un altre tecnològic). L’alt nivell de la restauració colomenca L’alcaldessa de Santa Coloma Núria Parlon destaca l’esforç realitzat en aquesta quarta edició que evidencia que “continuem apostant per esdeveniments d’aquestes característiques a Santa Coloma per promocionar la restauració i el comerç de proximitat, i també evidencia el creixement de la gastronomia colomenca”. L’alcaldessa afegeix que es tracta d’un acte “obert als consumidors i consumidores colomencs i metropolitans perquè coneguin i puguin tastar l’oferta variada i de gran qualitat de l’alimentació i gastronomia de la nostra ciutat”.
 

La IV Mostra està organitzada per l’Ajuntament de Santa Coloma, a través de l’empresa municipal Grameimpuls, l’Associació Colomenca d’Oci i Restauració (ACOR) i l’Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI), amb la col·laboració dels Mercats Municipals.

En el recinte firal hi haurà un ampli Espai de Demostració de cuina que oferiran els restaurants colomencs participants i membres de l’Escola de Restauració de Santa Coloma. El públic assistent podrà degustar els plats elaborats a l’Espai de Degustació.
 
En la seva quarta edició, la fira es consolida com un dels esdeveniments gastronòmics destacats a Catalunya, pel que fa a nombre de visitants i qualitat de les tasts i demostracions. Aquest any s’estima que la Mostra rebrà al voltant de 50.000 persones durant els tres dies, on podran comprovar l’alt nivell de la restauració colomenca .

Tags:

Share Article

About Me

Redacción CartaVariada

Redacción CartaVariada

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry printing and typesetting industry.

Recent Posts

Hotel & Club Primero Primera, nueva propuesta gastronómica

Hotel & Club Primero Primera, nueva propuesta gastronómica

Nos llega una nueva propuesta Hotel & Club para la parte alta de Barcelona en la zona de Tres Torres (Doctor Carulla 25-29) en Barcelona, dónde podremos disfrutar del concepto «Hotel Boutique» en un edificio de 1955. Se definen como «atípico y encantador» hotel boutique y nos prometen un ambiente relajado y exclusivo sin estridencias.

Restaurant Xavier Pellicer. Su casa

Restaurant Xavier Pellicer. Su casa

Xavier Pellicer ya tiene casa, después de una larga trayectoria con jefes y socios, ahora el chef catalán tiene su propio y particular negocio.

Atrás deja estrellas Michelin, para crear un espacio propio, donde trabaja con materia de pequeños productores con los que crea un estrecho vínculo.Un espacio claro, donde abunda el blanco, y como a él le gusta la cocina está a la vista de los clientes. Reencontrarse con Xavier Pellicer es siempre descubrir nuevos sabores, nuevas texturas, incluso nuevas formas de cocinar.

TicTaste, take away saludable

TicTaste, take away saludable

Nace en Barcelona la nueva cadena TicTaste, un nuevo concepto de take away de comida saludable. Inspirada en referentes internacionales y nacionales, TicTaste empieza en un local en la calle Balmes de Barcelona.

Pierre Music Food and Drinks Sitges. Correcto sin más.

Pierre Music Food and Drinks Sitges. Correcto sin más.

Pierre Music Food and Drinks, correcto, nada más. Sábado en Sitges y menú en el puerto de Aiguablava. Pierre Music Food and Drinks, un lugar para habituales del puerto, con un menú de 19,90 €, correcto.Una cocina sin ninguna característica especial, mezcla de Italia, Francia y mediterránea.