S’inaugura el Bar à Vins de la Fàbrica Moritz, un espai únic a Barcelona dedicat al món de vi
  • Home
  • /
  • Gastronomía
  • /
  • Noticias
  • /
  • S’inaugura el Bar à Vins de la Fàbrica Moritz, un espai únic a Barcelona dedicat al món de vi

S’inaugura el Bar à Vins de la Fàbrica Moritz, un espai únic a Barcelona dedicat al món de vi

por | Sep 18, 2012 | Noticias

Un sistema desenvolupat per Moritz permet oferir els millors vins del món a copes garantint-ne la perfecta conservació

La carta constarà de més de 400 ampolles i 40 referències a copes que es serviran amb precisió a centilitres oferint així preus molt assequibles

Avui s’inaugura oficialment l’espai Bar à Vins de la Fàbrica Moritz Barcelona (Ronda Sant Antoni, 41) amb la presència de més de 300 convidats del món del vi i la restauració.

 

Però, per què una cervesera impulsa un projecte relacionat amb el vi? En primer lloc, i en el marc de la seva aposta constant per la gastronomia, Moritz entén que lluny de competir entre ells, vi i cervesa ocupen espais absolutament complementaris. D’altra banda, hi ha la voluntat d’oferir un punt de vista radicalment diferent sobre el món del vi que convidi a gaudir-ne d’una forma relaxada, entenedora i fugint d’esnobismes innecessaris.
 

Fidel a l’esperit de la cervesera catalana

el Bar à Vins oferirà un ambient lúdic, amb amplis horaris (12.00 a 01.00 tots els dies de l’any) i una carta accessible per a totes les butxaques formada per vins de gran qualitat d’arreu del món. Segons Albert Castellón, director general de Moritz, “el Bar à Vins, juntament amb l’imminent Brasserie Louis Moritz, és la cirereta del pastís de la Fàbrica. Tots dos projectes sumen a la voluntat de seguir democratitzant les experiències gastronòmiques per al gran públic”.

 

L’esperit del projecte queda representat pel nou logotip de l’establiment: el porró. Un homenatge a tot un símbol de la cultura popular del vi al nostre país i un magnífic decantador improvisat que s’utilitzarà amb aquelles ampolles que ho requereixin.

Tags:

Share Article

About Me

Redacción CartaVariada

Redacción CartaVariada

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry printing and typesetting industry.

Recent Posts

Hotel & Club Primero Primera, nueva propuesta gastronómica

Hotel & Club Primero Primera, nueva propuesta gastronómica

Nos llega una nueva propuesta Hotel & Club para la parte alta de Barcelona en la zona de Tres Torres (Doctor Carulla 25-29) en Barcelona, dónde podremos disfrutar del concepto «Hotel Boutique» en un edificio de 1955. Se definen como «atípico y encantador» hotel boutique y nos prometen un ambiente relajado y exclusivo sin estridencias.

Restaurant Xavier Pellicer. Su casa

Restaurant Xavier Pellicer. Su casa

Xavier Pellicer ya tiene casa, después de una larga trayectoria con jefes y socios, ahora el chef catalán tiene su propio y particular negocio.

Atrás deja estrellas Michelin, para crear un espacio propio, donde trabaja con materia de pequeños productores con los que crea un estrecho vínculo.Un espacio claro, donde abunda el blanco, y como a él le gusta la cocina está a la vista de los clientes. Reencontrarse con Xavier Pellicer es siempre descubrir nuevos sabores, nuevas texturas, incluso nuevas formas de cocinar.

TicTaste, take away saludable

TicTaste, take away saludable

Nace en Barcelona la nueva cadena TicTaste, un nuevo concepto de take away de comida saludable. Inspirada en referentes internacionales y nacionales, TicTaste empieza en un local en la calle Balmes de Barcelona.

Pierre Music Food and Drinks Sitges. Correcto sin más.

Pierre Music Food and Drinks Sitges. Correcto sin más.

Pierre Music Food and Drinks, correcto, nada más. Sábado en Sitges y menú en el puerto de Aiguablava. Pierre Music Food and Drinks, un lugar para habituales del puerto, con un menú de 19,90 €, correcto.Una cocina sin ninguna característica especial, mezcla de Italia, Francia y mediterránea.