Programa Nits d’Estiu a Món Sant Benet

Programa Nits d’Estiu a Món Sant Benet

por | Jun 15, 2012 | Arte y gastronomía

Aquest estiu, a Món Sant Benet s’ha programat una proposta en què la gastronomia, la música, la història, les arts es donen la mà per configurar una experiència diferencial. Es tracta de «Les Nits Modernistes» i «La Màgia del capvespre» que enguany tornen amb novetats.

La màgia del capvespre Del 12 de juliol al 4 de setembre Una proposta diferent i suggeridora pels vespres d’estiu. Permet descobrir els productes que es cultiven als horts i gaudir dels seus gustos tot sopant a la fresca. I quan ja és fosc, passejar pel monestir i el seu entorn en un recorregut que desvetlla els sentits.

 Activitat a l’hort

Un passeig per l’hort ecològic de Mon St Benet, per descobrir totes les varietats de productes tradicionals que s’hi cultiven i poder-ne collir alguns. ·

Sopar a la fresca

Amb l’ajuda d’un cuines de Món St Benet prepararem algunes receptes senzilles amb els prodcutes que hem recollit durant l’activitat a l’hort. I per acabar, un sopar informal sota la pèrgola de l’hort a base d’amanides, carns a la brasa, formatges i embotits d’elaboració artesana. Un viatge als sabors i a les essències dels estius dels nostres avis. ·

Recorregut sensorial pel monestir i entorn

Un recorregut molt especial pel monestir i el bosc que l’envolta que desvetlla els cinc sentits. Música, aromes, textures… Un passeig per diferents racons que ens evoquen petites històries fantàstiques que podrien haver passat a Sant Benet, temps era temps, una nit d’estiu qualsevol.
 

  • Dates i horaris: Cada dijous i divendres, del 12 al 27 de juliol de 2012.
  •  Cada dimarts i divendres, del 30 de juliol al 4 de setembre de 2012.
  • Activitat a l’hort 19,30h. Sopar a la fresca 20,30h.
  • Recorregut sensorial 22h.
  • Activitat subjecte a condicions meteorològiques.
  • Preus: Consultar
Nits modernistes

De l’1 al 30 d’agost Una proposta que permet viatjar un segle enrere i posar-se a la pell dels prohoms modernistes que feien del gaudi de la música, l’art i la gastronomia tota una experiència vital. Un concert de música modernista, un “sopar de duro” amb tota l’ambientació de l’època, i un passeig per la part modernista de Sant Benet… Un regal per als sentits! ·

Concert de música modernista

Cinc formacions de relleu internacional ofereixen un programa molt especial que fa aflorar ressonàncies i sensacions modernistes. – 1 i 2 d’agost: ZEMLINSKY QUARTET. – 8 i 9 d’agost: ANNA ALAS, mezzosoprano. DORA DELIYSKA, piano. – 15 i 16 d’agost: LAURA RUIZ, clarinet. MANDELRING QUARTET. – 22 i 23 d’agost. STEFANO GRONDONA, guitarra. – 29 i 30 d’agost. ALBERT GUINOVART, piano. El concert inclou un passeig previ pel Monestir, que permet descobrir el Sant Benet dels Casas, com aquesta família burgesa va transformar aquest indret en una sumptuosa residència modernista, lloc de retir i inspiració per al pintor Ramon Casas. ·

«Sopar de duro» als jardins de Sant Benet

Un àpat amb propostes culinàries d’alt nivell inspirat en els gustos i l’ambient dels locals de la Barcelona modernista que freqüentaven els burgesos. La selecció de plats s’ha realitzat amb l’assessorament de la Fundació Alícia, i els menús de cada nit estan concebuts com un perfecte maridatge amb el programa musical. Dates i horaris: Cada dimecres i dijous, de l’1 al 30 d’agost. Visita pel monestir a partir de les 19,30h. Concert 21h. Sopar 22h.

Tags:

Share Article

About Me

Redacción CartaVariada

Redacción CartaVariada

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry printing and typesetting industry.

Recent Posts

Hotel & Club Primero Primera, nueva propuesta gastronómica

Hotel & Club Primero Primera, nueva propuesta gastronómica

Nos llega una nueva propuesta Hotel & Club para la parte alta de Barcelona en la zona de Tres Torres (Doctor Carulla 25-29) en Barcelona, dónde podremos disfrutar del concepto «Hotel Boutique» en un edificio de 1955. Se definen como «atípico y encantador» hotel boutique y nos prometen un ambiente relajado y exclusivo sin estridencias.

Restaurant Xavier Pellicer. Su casa

Restaurant Xavier Pellicer. Su casa

Xavier Pellicer ya tiene casa, después de una larga trayectoria con jefes y socios, ahora el chef catalán tiene su propio y particular negocio.

Atrás deja estrellas Michelin, para crear un espacio propio, donde trabaja con materia de pequeños productores con los que crea un estrecho vínculo.Un espacio claro, donde abunda el blanco, y como a él le gusta la cocina está a la vista de los clientes. Reencontrarse con Xavier Pellicer es siempre descubrir nuevos sabores, nuevas texturas, incluso nuevas formas de cocinar.

TicTaste, take away saludable

TicTaste, take away saludable

Nace en Barcelona la nueva cadena TicTaste, un nuevo concepto de take away de comida saludable. Inspirada en referentes internacionales y nacionales, TicTaste empieza en un local en la calle Balmes de Barcelona.

Pierre Music Food and Drinks Sitges. Correcto sin más.

Pierre Music Food and Drinks Sitges. Correcto sin más.

Pierre Music Food and Drinks, correcto, nada más. Sábado en Sitges y menú en el puerto de Aiguablava. Pierre Music Food and Drinks, un lugar para habituales del puerto, con un menú de 19,90 €, correcto.Una cocina sin ninguna característica especial, mezcla de Italia, Francia y mediterránea.