Més de 250 professionals visiten la primera Mostra Professional de Vins del Massís del Garraf
  • Home
  • /
  • Gastronomía
  • /
  • Noticias
  • /
  • Més de 250 professionals visiten la primera Mostra Professional de Vins del Massís del Garraf

Més de 250 professionals visiten la primera Mostra Professional de Vins del Massís del Garraf

por | Mar 17, 2011 | Noticias

L’èxit de convocatòria ha superat totes les expectatives. En el decurs de la tarda, van visitar l’espai més de 250 professionals de diferents àmbits com restauradors, distribuïdors, periodistes, empresaris, representants del món associatiu i gastronòmic, autoritats locals i representants institucionals.

 Es van poder conèixer i degustar més de 50 referències de nous cellers diferents: Can Ràfols dels Caus, Montau de Sadurní, Finca Valldosera, Finca Viladellops, Torre del Veguer, Vega de Ribes, Valldolina, Arç Blanc i Caseta de Fusta.
 
La Mostra, ha estat organitzada per l’Associació de Viticultors del Massís del Garraf amb la col·laboració de l’Agència de Promoció Turisme de Sitges i el programa Els productes del mar i la terra del Garraf, del Consell Comarcal del Garraf.
 
Un cop finalitzada la Mostra, el President de l’Associació de Viticultors del Massís Garraf, Carles Esteva, manifestava que “senzillament estic molt agraït i molt motivat per aquest petit esdeveniment que ha tingut una gran repercussió. Estem fent els passos necessaris i sense temors cap al reconeixement de la nostra pròpia identitat com a Massís de Garraf.” En aquesta mateixa línia, el President de la DO Penedès, Francesc Pascual, va dir que “admeto que el Garraf té identitat per ser una subzona. Ara per ara a nivell de Penedès, s’ha d’estudiar, però.”
 
També hi van assistir, el Gerent de la DO Penedès, Josep Ribas; el Director general de l’Incanvi, Oriol Guevara; el President del Consell Comarcal del Garraf, Josep Antoni Blanco; l’Alcalde de Sitges, Jordi Baijet; la Regidora de Promoció Econòmica, Carmen Prat, el Director de Turisme de Sitges, Claes Akerblom; i el President del Gremi d’Hostaleria de Sitges i Vicepresident de Turisme de Sitges, Joan Anton Matas qui creu que “és un encert que la unió dels viticultors del Garraf hagi quallat
 
És important la subzona de Massís del Garraf perquè dins la globalitat del Penedès perden força i d’aquesta manera guanyen notorietat”. Matas ha afegit que “des de Turisme de Sitges estem disposats a ajudar a totes aquelles iniciatives que apostin pel territori i promocionin la marca, i des del Gremi d’Hostaleria, ens posem a la disposició dels viticultors del Garraf per ajudar que els restaurants de Sitges ofereixin els seus vins a les cartes”.
 
L’objectiu d’aquesta primera mostra professional ha estat donar a conèixer a compradors directes, canals de distribució i professionals del sector vitivinícola, els vins elaborats en territori del Massís del Garraf.

Tags:

Share Article

About Me

Redacción CartaVariada

Redacción CartaVariada

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry printing and typesetting industry.

Recent Posts

Hotel & Club Primero Primera, nueva propuesta gastronómica

Hotel & Club Primero Primera, nueva propuesta gastronómica

Nos llega una nueva propuesta Hotel & Club para la parte alta de Barcelona en la zona de Tres Torres (Doctor Carulla 25-29) en Barcelona, dónde podremos disfrutar del concepto «Hotel Boutique» en un edificio de 1955. Se definen como «atípico y encantador» hotel boutique y nos prometen un ambiente relajado y exclusivo sin estridencias.

Restaurant Xavier Pellicer. Su casa

Restaurant Xavier Pellicer. Su casa

Xavier Pellicer ya tiene casa, después de una larga trayectoria con jefes y socios, ahora el chef catalán tiene su propio y particular negocio.

Atrás deja estrellas Michelin, para crear un espacio propio, donde trabaja con materia de pequeños productores con los que crea un estrecho vínculo.Un espacio claro, donde abunda el blanco, y como a él le gusta la cocina está a la vista de los clientes. Reencontrarse con Xavier Pellicer es siempre descubrir nuevos sabores, nuevas texturas, incluso nuevas formas de cocinar.

TicTaste, take away saludable

TicTaste, take away saludable

Nace en Barcelona la nueva cadena TicTaste, un nuevo concepto de take away de comida saludable. Inspirada en referentes internacionales y nacionales, TicTaste empieza en un local en la calle Balmes de Barcelona.

Pierre Music Food and Drinks Sitges. Correcto sin más.

Pierre Music Food and Drinks Sitges. Correcto sin más.

Pierre Music Food and Drinks, correcto, nada más. Sábado en Sitges y menú en el puerto de Aiguablava. Pierre Music Food and Drinks, un lugar para habituales del puerto, con un menú de 19,90 €, correcto.Una cocina sin ninguna característica especial, mezcla de Italia, Francia y mediterránea.