Mercat de Mercats convertirà el centre de Barcelona en el gran mercat de la Mediterrània
  • Home
  • /
  • Gastronomía
  • /
  • Noticias
  • /
  • Mercat de Mercats convertirà el centre de Barcelona en el gran mercat de la Mediterrània

Mercat de Mercats convertirà el centre de Barcelona en el gran mercat de la Mediterrània

por | Oct 15, 2010 | Noticias

L’Institut de Mercats de Barcelona ha presentat avui a Barcelona el programa complet d’activitats que convertiran el centre de la ciutat comtal en un espai popular obert a tots on els productes de proximitat i de qualitat seran els grans protagonistes.

 L’Hble. Sr. Joaquim Llena, Conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, ha qualificat avui la iniciativa de Mercat de Mercats, que se celebrarà els dies 22, 23 i 24 d’octubre al Pla de la Catedral i el de Santa Caterina, com una » gran oportunitat per posar en valor els nostres mercats, la proximitat i el producte «.
 
Per la seva banda l’Hble. Sr. Jordi Williams Carnes, President de Mercats de Barcelona i Primer Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, ha destacat que Mercat de Mercats servirà per donar a conèixer al gran públic la realitat agrària alimentària a Catalunya, que tot i ser molt potent, no és prou coneguda.
 
Mercat de Mercats serà el tercer dels festivals Gastronòmics i fira de Mercats del Projecte europeu MedEmporion, liderat per Barcelona -conjuntament amb Torí, Gènova i Marsella- dins el programa Med de la Unió Europea. El seu objectiu és estudiar i promoure el paper dels Mercats a l’àrea mediterrània i en el desenvolupament econòmic, social i urbà.
 

No obstant això, es tracta d’un esdeveniment inèdit en el marc barceloní que se celebra per primera vegada, però que segons l’Hble. Sr. Jordi Williams, s’espera que pugui gaudir de continuïtat en el futur.

 
Les millors parades dels Mercats de Barcelona a l’abast de tothom, pagesos vinguts de tot Catalunya amb els seus productes, ponències gastronòmiques i enològiques a les diferents carpes amb els xefs i sumillers més destacats, zona infantil amb activitats pels mes menuts, àrea de «cuina de mercat» amb degustacions d’alguns dels millors bars de mercat i restaurants amb filosofia de mercat, espai Cava amb 20 cellers catalans, zona de DOP i d’IGP de Catalunya amb productes artesans i la participació dels nostres patrocinadors, Moritz i Sacyr. També hi haurà parades internacionals dels Mercats de Torí, Marsella i Gènova.
 
Una gran festa plena de color, aromes i sabors que vol mostrar, als ciutadans i visitants, tota la riquesa i la frescor dels Mercats a la vegada que permetre la compra i el gaudi en directe dels millors productes
 
Dossier d’activitats

Tags:

Share Article

About Me

Redacción CartaVariada

Redacción CartaVariada

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry printing and typesetting industry.

Recent Posts

Hotel & Club Primero Primera, nueva propuesta gastronómica

Hotel & Club Primero Primera, nueva propuesta gastronómica

Nos llega una nueva propuesta Hotel & Club para la parte alta de Barcelona en la zona de Tres Torres (Doctor Carulla 25-29) en Barcelona, dónde podremos disfrutar del concepto «Hotel Boutique» en un edificio de 1955. Se definen como «atípico y encantador» hotel boutique y nos prometen un ambiente relajado y exclusivo sin estridencias.

Restaurant Xavier Pellicer. Su casa

Restaurant Xavier Pellicer. Su casa

Xavier Pellicer ya tiene casa, después de una larga trayectoria con jefes y socios, ahora el chef catalán tiene su propio y particular negocio.

Atrás deja estrellas Michelin, para crear un espacio propio, donde trabaja con materia de pequeños productores con los que crea un estrecho vínculo.Un espacio claro, donde abunda el blanco, y como a él le gusta la cocina está a la vista de los clientes. Reencontrarse con Xavier Pellicer es siempre descubrir nuevos sabores, nuevas texturas, incluso nuevas formas de cocinar.

TicTaste, take away saludable

TicTaste, take away saludable

Nace en Barcelona la nueva cadena TicTaste, un nuevo concepto de take away de comida saludable. Inspirada en referentes internacionales y nacionales, TicTaste empieza en un local en la calle Balmes de Barcelona.

Pierre Music Food and Drinks Sitges. Correcto sin más.

Pierre Music Food and Drinks Sitges. Correcto sin más.

Pierre Music Food and Drinks, correcto, nada más. Sábado en Sitges y menú en el puerto de Aiguablava. Pierre Music Food and Drinks, un lugar para habituales del puerto, con un menú de 19,90 €, correcto.Una cocina sin ninguna característica especial, mezcla de Italia, Francia y mediterránea.