La Mostra de vins de Sitges ven un 3% més de tiquets que en l’edició anterior

La Mostra de vins de Sitges ven un 3% més de tiquets que en l’edició anterior

por | Sep 26, 2011 | Noticias

La 5a Mostra de vins de Sitges, celebrada aquest cap de setmana al Passeig de la Ribera, ha superat un any més l’edició anterior i ha tancat amb un augment del 3% de tiquets de degustació de vi venuts.

Aquest resultat s’obté sumant les dues tipologies de tiquets a la venda; una que incloïa 4 degustacions de vi + 1 copa Riedel; i una segona que oferia 2 degustacions de vi + 1 copa Riedel. D’altra banda, s’ha mantingut el nombre de tiquets gastronòmics venuts, així com el número de visitants que han passejat per la Mostra, que se situa a l’entorn de 12.000 persones.
 
La principal novetat d’enguany ha estat l’organització de diferents tastos de vins guiats i gratuïts. Les set sessions programades s’han omplert al 100% i fins i tot en alguns casos han quedat vàries persones en llista d’espera que finalment no van tenir plaça. Cada sessió ha estat d’1 hora de durada i ha tingut una capacitat de 40 places. Per tant, han pogut gaudir d’aquesta nova iniciativa un total de 280 participants. L’única condició per assistir-hi era haver comprat el tiquet de la Mostra de Vins i haver-se inscrit prèviament al tast per al qual s’estava interessat.

 

El Regidor de Turisme de l’Ajuntament de Sitges, Jorge Carretero, ha manifestat que “estem molt satisfets amb els resultats obtinguts en aquesta edició, ja que una vegada més s’ha aconseguit incrementar les vendes, cosa que representa que la Mostra de vins és una iniciativa ja consolidada i amb un camí per créixer. Arribar a 5 edicions vol dir assolir una etapa de maduresa, i a partir d’aquest moment ens haurem de plantejar com seguir evolucionant i donar un pas més endavant”.

 

La Mostra de vins de Sitges s’ha celebrat en el marc de la 50ena Festa de la Verema de Sitges i l’organitza l’Agència de Promoció Turisme de Sitges, amb el suport de l’Ajuntament de Sitges, Bodegues Torres, el Consell Comarcal del Garraf, la Diputació de Barcelona i la D.O. Penedès. Els cellers participants han estat Torres, Miguel Torres Chile, el Celler de l’Hospital Sant Joan Baptista, Can Ràfols dels Caus, Montau de Sadurní, Finca Valldosera, Finca Viladellops, Torre del Veguer, Vega de Ribes, Valldolina, Clos Lentiscus – Can Ramon Viticultors del Montgròs, i la Fundació Ave Maria. També hi ha participat La Vinya, un estand on es venien brots de vinya per plantar, i hi hagut tres expositors per als tastos gastronòmics: Forn Franquesa – Coques Perafita, Formatges Cal Verdaguer i PANSdeVI, entrPANSdeVI.

Tags:

Share Article

About Me

Redacción CartaVariada

Redacción CartaVariada

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry printing and typesetting industry.

Recent Posts

Hotel & Club Primero Primera, nueva propuesta gastronómica

Hotel & Club Primero Primera, nueva propuesta gastronómica

Nos llega una nueva propuesta Hotel & Club para la parte alta de Barcelona en la zona de Tres Torres (Doctor Carulla 25-29) en Barcelona, dónde podremos disfrutar del concepto «Hotel Boutique» en un edificio de 1955. Se definen como «atípico y encantador» hotel boutique y nos prometen un ambiente relajado y exclusivo sin estridencias.

Restaurant Xavier Pellicer. Su casa

Restaurant Xavier Pellicer. Su casa

Xavier Pellicer ya tiene casa, después de una larga trayectoria con jefes y socios, ahora el chef catalán tiene su propio y particular negocio.

Atrás deja estrellas Michelin, para crear un espacio propio, donde trabaja con materia de pequeños productores con los que crea un estrecho vínculo.Un espacio claro, donde abunda el blanco, y como a él le gusta la cocina está a la vista de los clientes. Reencontrarse con Xavier Pellicer es siempre descubrir nuevos sabores, nuevas texturas, incluso nuevas formas de cocinar.

TicTaste, take away saludable

TicTaste, take away saludable

Nace en Barcelona la nueva cadena TicTaste, un nuevo concepto de take away de comida saludable. Inspirada en referentes internacionales y nacionales, TicTaste empieza en un local en la calle Balmes de Barcelona.

Pierre Music Food and Drinks Sitges. Correcto sin más.

Pierre Music Food and Drinks Sitges. Correcto sin más.

Pierre Music Food and Drinks, correcto, nada más. Sábado en Sitges y menú en el puerto de Aiguablava. Pierre Music Food and Drinks, un lugar para habituales del puerto, con un menú de 19,90 €, correcto.Una cocina sin ninguna característica especial, mezcla de Italia, Francia y mediterránea.