La candidatura de Mireia Torres guanya la presidència de Qalidès, Terrers del Penedès
  • Home
  • /
  • Gastronomía
  • /
  • Noticias
  • /
  • La candidatura de Mireia Torres guanya la presidència de Qalidès, Terrers del Penedès

La candidatura de Mireia Torres guanya la presidència de Qalidès, Terrers del Penedès

por | Feb 5, 2013 | Noticias

Mireia Torres ha estat la guanyadora de les eleccions celebrades el passat dia 1 de febrer, per escollir nova presidència de l’associació

Qalidès, terrers del Penedès, es va fundar l’any 2004  amb l’objectiu d’agrupar diferents cellers «interessats a mostrar un Penedès preocupat per conservar un conreu de la vinya respectuós amb l’entorn i el paisatge i en posicionar els seus vins de finca entre els millors del món».

Actualment, els cellers que en formen part són;  Huguet de Can Feixes, Albet i Noya, Mas Comtal, Jean Leon, Gramona, Miguel Torres, Can Ràfols dels Caus, Jané Ventura, Avgvstvs Forvm, Castellroig, Finca Viladellops i Pardas.

Després de diversos anys en què Qalidès ha estat presidida per l’enòleg Joan Huguet, els cellers volien revifar l’entitat per incrementar la seva presència al territori català i renovar la presidència. Finalment, s’hi van presentar dues candidatures: Mireia Torres i Xavier Gramona. La representant Mireia Torres ha estat la guanyadora en una votació molt renyida.

Les principals propostes que ha presentat la candidatura de Mireia Torres es basen, sobretot, en millorar la comunicació, renovar la pàgina web,  apostar per l’enoturisme amb noves rutes i treballar “amb consens” amb la resta de membres de l’associació, donar a conèixer l’associació a nivell institucional, quins cellers en formen part considerant sempre que “encara n’hi ha molt bons elaboradors que ens agradaria que formessin part”.

Tanmateix hi ha planificades una sèrie d’accions per al 2013 adreçades al consumidor final, l’hosteleria i la restauració. Mireia Torres també aposta per la comunicació 2.0 i per incrementar la col·laboració amb la premsa especialitzada gràcies a la feina que posarà en marxa el gabinet de comunicació Dinàmic Comunicació.

Tags:

Share Article

About Me

Redacción CartaVariada

Redacción CartaVariada

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry printing and typesetting industry.

Recent Posts

Hotel & Club Primero Primera, nueva propuesta gastronómica

Hotel & Club Primero Primera, nueva propuesta gastronómica

Nos llega una nueva propuesta Hotel & Club para la parte alta de Barcelona en la zona de Tres Torres (Doctor Carulla 25-29) en Barcelona, dónde podremos disfrutar del concepto «Hotel Boutique» en un edificio de 1955. Se definen como «atípico y encantador» hotel boutique y nos prometen un ambiente relajado y exclusivo sin estridencias.

Restaurant Xavier Pellicer. Su casa

Restaurant Xavier Pellicer. Su casa

Xavier Pellicer ya tiene casa, después de una larga trayectoria con jefes y socios, ahora el chef catalán tiene su propio y particular negocio.

Atrás deja estrellas Michelin, para crear un espacio propio, donde trabaja con materia de pequeños productores con los que crea un estrecho vínculo.Un espacio claro, donde abunda el blanco, y como a él le gusta la cocina está a la vista de los clientes. Reencontrarse con Xavier Pellicer es siempre descubrir nuevos sabores, nuevas texturas, incluso nuevas formas de cocinar.

TicTaste, take away saludable

TicTaste, take away saludable

Nace en Barcelona la nueva cadena TicTaste, un nuevo concepto de take away de comida saludable. Inspirada en referentes internacionales y nacionales, TicTaste empieza en un local en la calle Balmes de Barcelona.

Pierre Music Food and Drinks Sitges. Correcto sin más.

Pierre Music Food and Drinks Sitges. Correcto sin más.

Pierre Music Food and Drinks, correcto, nada más. Sábado en Sitges y menú en el puerto de Aiguablava. Pierre Music Food and Drinks, un lugar para habituales del puerto, con un menú de 19,90 €, correcto.Una cocina sin ninguna característica especial, mezcla de Italia, Francia y mediterránea.