JANÉ VENTURA FINCA ELS CAMPS ULL DE LLEBRE 2007

Vinyes: Aquesta finca està situada a la Joncosa del Montmell, a 400 metres d'alçada. Els ceps estan en emparrats de 2 metres per a tenir més superfície foliar. Terreny calcari d'estructura franca, amb abundant presència de nòduls de carbonats que donen caràcter, i a la vegada espongen i donen estructura al terra.

Varietats: Ull de llebre 100%

Elaboració: Verema manual, descàrrega manual amb selecció del raïm. Derrapat i maceració de 14 dies. Maceració en fred prefermentativa (10ºC) durant 2 dies. Fermentació a 25-28 ºC, malolàctica parcial en barrica i criança de 12 mesos en roure francès nou i de 1 any. Filtrat molt lleugerament per respectar al màxim la personalitat del vi.

Embotellat: juny 2008.

Tast: Color roig cirera cruixalenca. Capa alta. En nas destaca la fruita madura (fruits rojos i negres, grosella), acompanyada de notes especiades i de sotabosc: espígol, fonoll..., pètals rosa i fumats de la fusta fina molt ben integrats. En boca té una gran estructura, sobresurten els tanins madurs i elegants. És un vi que manté un gran equilibri amb una gran intensitat gustativa i elegància alhora.

Etiqueta: Hi hem dibuixat una guineu, que és un animal que trobem a les nostres muntanyes i que es caracteritza per un gran enginy i personalitat.