Gremicarn posa en marxa la campanya Safates Solidàries

Gremicarn posa en marxa la campanya Safates Solidàries

por | Jun 21, 2011 | Noticias

Per aconseguir millorar la qualitat de vida de nens malalts,

la institució donarà 20€ per cada 50 safates solidàries venudes per a

remodelar una sala de jocs del Pavelló Materno-Infantil de l’Hospital Vall d’Hebro.

 Enguany Gremicarn s’ha proposat rebre de manera diferent l’estiu contribuint amb una causa especial: millorar la qualitat de vida de nens amb malalties cròniques o terminals. Per aquest motiu el gremi de carnissers-cansaladers-xarcuters de Barcelona i província ha posat en marxa la iniciativa “Safates Solidàries de Gremicarn” que té per finalitat recaptar donatius destinats íntegrament a la remodelació de la sala de jocs de la 5ª planta del Pavelló Materno-Infantil de l’Hospital Universitari Vall Hebron (Barcelona).

El donatiu recaptat serà lliurat a la Fundació Ànima, institució que s’encarregarà de gestionar la remodelació de la sala per a fer-la més acollidora i contribuir així al benestar dels nens malalts ingressats en aquest centre hospitalari.

La campanya converteix les safates d’embotits, formatges i carns que els agremiats prepararan per les revetlles d’aquest estiu en safates benèfiques. La institució donarà 20€ per cada 50 safates solidàries venudes a partir de la setmana del 20 de juny –setmana de la revetlla de Sant Joan-. La iniciativa benèfica es perllongarà fins a finals de juliol degut a la celebració d’altres revetlles populars com la de Sant Pere i la de Sant Jaume, festivitats on es freqüent gaudir a taula de safates d’embotits, formatges o carns.

 

Des de Gremicarn es vol apropar aquesta iniciativa a tots els ciutadans i també convidar-los a que participin en ella. Gràcies a una campanya gràfica de comunicació molt visual, els ciutadans identificaran fàcilment els establiments que disposen de safates solidàries.

 

Per a Joan Estapé, President de Gremicarn, “aquest projecte s’està desenvolupant amb molta il·lusió des de tot el col·lectiu de professionals d’aquest sector a Barcelona ciutat i província perquè permet reforçar el compromís adquirit pel gremi en el desenvolupament d’accions de Responsabilitat Social que contribueixen a la millora del benestar de les persones”.

 

Fundació Ànima

La Fundació Ànima té un ferm compromís per millorar la qualitat de vida dels nens amb malalties cròniques o terminals oferint assistència integral i desenvolupant projectes que van des de l’atenció individualitzada fins l’atenció a la infància en general. Aquesta fundació està integrada per metges, empresaris i persones que provenen d’altres àmbits que uneixen els seus esforços per millorar la salut infantil.

 

Gremicarn, institució compromesa amb la societat i el seu entorn

Gremicarn treballa des de fa més de 150 anys per redescobrir la botiga tradicional oferint assessorament gastronòmic al consumidor perquè conegui els productes singulars d’aquests comerços especialitzats: productes gourmets i artesanals per gaudir de sabors autèntics i cuidar la nostra salut: menjar gaudint però de manera saludable i responsable. Els seus agremiats són professionals assessors en la cultura gastronòmica tradicional i de qualitat a més de portadors de noves idees en el consum i presentació dels productes que venen. Paral·lelament i en resposta al seu compromís amb la Responsabilitat Social, l’associació desenvolupa periòdicament accions diverses dins el marc de la gastronomia amb l’objectiu de contribuir a la millora del seu entorn i del benestar i salut de la societat.

Tags:

Share Article

About Me

Redacción CartaVariada

Redacción CartaVariada

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry printing and typesetting industry.

Recent Posts

Hotel & Club Primero Primera, nueva propuesta gastronómica

Hotel & Club Primero Primera, nueva propuesta gastronómica

Nos llega una nueva propuesta Hotel & Club para la parte alta de Barcelona en la zona de Tres Torres (Doctor Carulla 25-29) en Barcelona, dónde podremos disfrutar del concepto «Hotel Boutique» en un edificio de 1955. Se definen como «atípico y encantador» hotel boutique y nos prometen un ambiente relajado y exclusivo sin estridencias.

Restaurant Xavier Pellicer. Su casa

Restaurant Xavier Pellicer. Su casa

Xavier Pellicer ya tiene casa, después de una larga trayectoria con jefes y socios, ahora el chef catalán tiene su propio y particular negocio.

Atrás deja estrellas Michelin, para crear un espacio propio, donde trabaja con materia de pequeños productores con los que crea un estrecho vínculo.Un espacio claro, donde abunda el blanco, y como a él le gusta la cocina está a la vista de los clientes. Reencontrarse con Xavier Pellicer es siempre descubrir nuevos sabores, nuevas texturas, incluso nuevas formas de cocinar.

TicTaste, take away saludable

TicTaste, take away saludable

Nace en Barcelona la nueva cadena TicTaste, un nuevo concepto de take away de comida saludable. Inspirada en referentes internacionales y nacionales, TicTaste empieza en un local en la calle Balmes de Barcelona.

Pierre Music Food and Drinks Sitges. Correcto sin más.

Pierre Music Food and Drinks Sitges. Correcto sin más.

Pierre Music Food and Drinks, correcto, nada más. Sábado en Sitges y menú en el puerto de Aiguablava. Pierre Music Food and Drinks, un lugar para habituales del puerto, con un menú de 19,90 €, correcto.Una cocina sin ninguna característica especial, mezcla de Italia, Francia y mediterránea.