Clou amb èxit la Ruta del Xató

Clou amb èxit la Ruta del Xató

por | May 17, 2012 | Noticias

La temporada del Xató 2011-2012 va donar el tret de sortida el passat mes de novembre. Durant aquests mesos, s’han dut a terme les tradicionals xatonades populars, així com un ampli programa d’activitats i propostes, entre les quals el Menú del Xató que han ofert els restaurants de Sitges.

Representants dels municipis i gremis que integren la Ruta del Xató, i empresaris que, sota el paraigua d’aquesta iniciativa han ofert diferents propostes, han assistit aquest dimarts a l’acte de cloenda de la Ruta del Xató 2011-2012.
 

Elies Chacón, president de la Coordinadora de Gremis de la Ruta del Xató, ha remarcat que “la Ruta del Xató ha aconseguit, quinze anys després de la seva creació, convertir-se en un referent entre les propostes de turisme gastronòmic i en una marca territorial”. Chacón ha manifestat també la voluntat de la Coordinadora de Gremis de la Ruta del Xató de seguir treballant en la línia que ha permès mantenir la Ruta viva i actual al llarg d’aquests 15 anys. “Saber adaptar-se i reinventar-se en cada moment, però sense perdre l’essència del que el xató i la Ruta, aquesta ha estat la nostra clau”, ha afirmat Elies Chacon.
 

La darrera proposta de la Ruta del Xató, presentada en el marc de l’acte de cloenda, és el Gran Tour del Xató, una proposta senderista per etapes, que uneix totes les poblacions integrades a la ruta, i que es pot fer a peu o en bicicleta durant tots els mesos de l’any.

 
L’ambaixador de la Ruta del Xató 2011-12, Joan Roca, ha rebut a l’acte de cloenda el morter de reconeixement a la tasca de promoció realitzada, on ha volgut reforçar el seu compromís amb aquests tipus d’iniciatives.

 
La Ruta del Xató està considerada com a dinamitzadora del territori, un pol d’atracció i un important motor econòmic, elements tots ells de vital importància en els moments actuals.

Tags:

Share Article

About Me

Redacción CartaVariada

Redacción CartaVariada

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry printing and typesetting industry.

Recent Posts

Hotel & Club Primero Primera, nueva propuesta gastronómica

Hotel & Club Primero Primera, nueva propuesta gastronómica

Nos llega una nueva propuesta Hotel & Club para la parte alta de Barcelona en la zona de Tres Torres (Doctor Carulla 25-29) en Barcelona, dónde podremos disfrutar del concepto «Hotel Boutique» en un edificio de 1955. Se definen como «atípico y encantador» hotel boutique y nos prometen un ambiente relajado y exclusivo sin estridencias.

Restaurant Xavier Pellicer. Su casa

Restaurant Xavier Pellicer. Su casa

Xavier Pellicer ya tiene casa, después de una larga trayectoria con jefes y socios, ahora el chef catalán tiene su propio y particular negocio.

Atrás deja estrellas Michelin, para crear un espacio propio, donde trabaja con materia de pequeños productores con los que crea un estrecho vínculo.Un espacio claro, donde abunda el blanco, y como a él le gusta la cocina está a la vista de los clientes. Reencontrarse con Xavier Pellicer es siempre descubrir nuevos sabores, nuevas texturas, incluso nuevas formas de cocinar.

TicTaste, take away saludable

TicTaste, take away saludable

Nace en Barcelona la nueva cadena TicTaste, un nuevo concepto de take away de comida saludable. Inspirada en referentes internacionales y nacionales, TicTaste empieza en un local en la calle Balmes de Barcelona.

Pierre Music Food and Drinks Sitges. Correcto sin más.

Pierre Music Food and Drinks Sitges. Correcto sin más.

Pierre Music Food and Drinks, correcto, nada más. Sábado en Sitges y menú en el puerto de Aiguablava. Pierre Music Food and Drinks, un lugar para habituales del puerto, con un menú de 19,90 €, correcto.Una cocina sin ninguna característica especial, mezcla de Italia, Francia y mediterránea.